top of page
IK HEB EEN BOERDERIJWINKEL OF KRAAM

Het klinkt leuk en je hoort het steeds vaker: mensen willen pure, eerlijke producten rechtstreeks van de lokale boer kopen en het lijkt dan ook steeds gewoner te worden. En dat is precies wat jij ook wilt. Jouw eigen, pure producten rechtstreeks aan consumenten verkopen. Maar hoe word jij dan gevonden door die consumenten? Hoe zet jij jouw boerderijwinkel of kraam in de schijnwerper?
Heel eenvoudig: meld je nu aan bij de app Het Kraampje! Je bedrijf aanmelden bij de app van Het Kraampje is gratis. Daarom vragen we van jou om zelf je gegevens in te voeren.  Dan is je winkel direct zichtbaar en kun je jouw bedrijf en producten promoten!


Is het aanmelden van jouw boerderijwinkel of kraam  echt gratis?
 

Ja, het aanmelden kost helemaal niets!
Met deze app willen wij boeren ondersteunen op een laagdrempelige manier. De gebruiker betaalt.
De enige voorwaarde om je aan te melden, is dat je zelf iets produceert. Je hoeft dus niet perse een boerderij of een heel groot bedrijf te hebben om je aan te melden bij de app van Het Kraampje.
Stel dat je bijen houdt en zelf honing maakt die je wilt verkopen, of dat je bijvoorbeeld  een kraampje met vruchten uit je eigen tuin aan de straat hebt staan of eitjes van je eigen kipjes wilt verkopen...Ook dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden op onze app!


Waarom zou ik me als boer of kraam aanmelden bij deze app?

  • Door je op deze app aan te melden wordt jouw boerderijwinkel of kraam zichtbaar en boor je een nieuwe markt aan. Je kunt jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten!

  • Je bedrijf wordt makkelijk vindbaar voor klanten, doordat ze kunnen navigeren op een kaart in de app

  • Klanten kunnen zoeken op categorieën, wat de vindbaarheid van jouw bedrijf vergroot

  • Klanten kunnen een beoordeling over jouw winkel of kraam achterlaten

  • Er kunnen foto’s worden geplaatst

  • De app is reclamevrij. Alleen boerderijwinkels en kramen (producenten dus) kunnen zich aanmelden

 

Hoe meld ik me aan voor de app van Het Kraampje?
 

Omdat je gratis van Het Kraampje app gebruik kunt maken om jouw bedrijf en producten te promoten, vragen we van jou om zelf je gegevens in te voeren.
Via deze website kan dit heel eenvoudig nadat je een account hebt aangemaakt.  Het is heel belangrijk dat het adres en de exacte locatie op kaart zelf ingevoerd worden. Zo weten mensen zeker dat het klopt.  Beide moeten worden ingevuld, zodat de navigatie optimaal kan functioneren. De kwaliteit van de app is namelijk dat bedrijven vlot en goed vindbaar zijn. 

Je kunt ook foto’s van je boerderij, dieren of producten toevoegen. En je mag een beschrijving geven van jouw bedrijf. Bovendien kun je adresgegevens invoeren en de exacte locatie aangeven op de kaart.

IMG_1986.JPEG
bottom of page