top of page
56a90ac3-11d0-4830-aad9-536a51d3b1a8.jpg

PROMOTIEMATERIALEN

We zijn druk bezig het aanbod van kraampjes en winkels in onze app te vergroten. Op alle fronten goed zichtbaar zijn voor de consument is voor iedere boerderijwinkel en –kraam natuurlijk erg belangrijk.
Daarom hebben wij in samenwerking met ‘Boerenvlag’ een kioskvlag ontworpen met de frisgroene kleur van onze app. U kunt deze vlag bestellen via deze link.
Voor kraampjes die gelegen zijn in Drenthe is het ook mogelijk om een vlag te bestellen met ‘Het Kraampje’ logo én het ‘Dubbel Drents’ logo of keurmerk.  Dubbel Drents is een digitaal platform waarop pure, smaakvolle producten van Drentse bodem worden aangeboden en waarmee Drenthe op de kaart wordt gezet. Check de bestelopties op www.boerenvlag.nl

 

Behalve de vlag is het ook mogelijk visitekaartjes en folders te bestellen. Ook door het uitdelen van visitekaartjes en folders wordt de app beter gevonden en kunnen klanten bijvoorbeeld een review achter te laten. Samen staan we sterk!

Nieuw is een sticker waarop het bankrekeningnummer met watervaste stift geschreven kan worden. Daarmee wordt contactloos betalen gestimuleerd en de kans op fraude en diefstal kleiner. De sticker sturen wij kosteloos toe na ontvangst van email met postadres! 

bottom of page