top of page

IK ZOEK EEN BOERDERIJWINKEL

 

Boeren bereiden hun producten met zorg en veel liefde. Dat proef je en zie je. Jammer genoeg komen deze producten vervolgens vooral anoniem in een winkel terecht. Of ze worden geëxporteerd naar het buitenland. De bewerkingen van de producten en het transport zorgen er mede voor dat ons milieu onnodig geschaad wordt. Het kopen van eerlijke, pure producten rechtstreeks bij de boer zorgt ervoor dat je weet wat je eet en waar het vandaan komt! 

Het Kraampje de app, wat is het?

Het Kraampje is een app waarop boerderijwinkels en -kramen in de buurt eenvoudig te vinden zijn. Je vindt er niet alleen de lokale boerderijwinkels, maar ook bijvoorbeeld de imker uit de buurt die zijn honing wil verkopen of het kraampje van de buren met een overschot aan appels uit hun eigen boomgaard. Iedereen die eerlijke, zelf geproduceerde producten rechtstreeks aan klanten wil verkopen is er welkom!

Waarom zou ik de app van Het Kraampje dowloaden?
 

  • Ruim 250 boerderijwinkels in heel Nederland zijn inmiddels aangesloten bij het platform en dit aantal groeit gestaag.  

  • Niet alleen de boerderijwinkels en boerderijen zijn vindbaar zijn via deze app. Ook de kleine producenten in de buurt zijn vertegenwoordigd.

  • Het gaat er niet om de omvang van het bedrijf. Het gaat erom dat de aangeboden producten puur en zelf geproduceerd zijn.

  • De app is reclamevrij

  • Je kunt zoeken op categorieën

  • Je kunt navigeren op een kaart en in- en uitzoomen

  • Je kunt reviews achterlaten
     

Met deze app helpen we jou dus met het vinden van pure producten in je eigen omgeving.  En door lokaal te kopen leer je bijvoorbeeld het verhaal kennen van de koeien waarvan jouw stukje vlees wordt gemaakt. Of kom je erachter hoe die overheerlijke asperges worden verbouwd.
 

Download de app

Door de app te downloaden, vind je elke boerderijwinkel of -kraam heel eenvoudig en snel. Download de app via de Appstore of  Google Play. Je betaalt éénmalig een symbolisch bedrag van €1,09 en kunt daarna altijd gebruik blijven maken van de app die met regelmaat wordt aangevuld met nieuwe winkels en kramen.

IMG_3867.JPEG
bottom of page